Η Εταιρεία μας

Η αγάπη μας για τη θάλασσα ξεκίνησε απ’ το 1986 όταν και αποκτήσαμε το πρώτο μας μηχανοκίνητο σκάφος μήκους λίγων ποδιών. Με την απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος πλοήγησης, αποκτήσαμε το δεύτερο σκάφος με το οποίο πιστά υπηρετήσαμε τη ναυτιλία στο βόρειο Αιγαίο.

Στην τιμονιέρα του σκάφους, και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, λειτουργήσαμε ως θαλάσσιο ταξί σε δρομολόγια Καβάλα, Θάσο, Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και σε όλες σχεδόν τις γνωστές παραλίες του νομού Χαλκιδικής.

Με το σύγχρονο ανοικτό (τότε) σκάφος, και στην υπηρεσία του Λιμεναρχείου Καβάλας, λειτουργήσαμε και ως εκπαιδευτές σε νεότερους καπετάνιους μηχανοκίνητων σκαφών, έχοντας επιδείξει συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με το σύγχρονο σκάφος μας NANA YACHT, στη διάθεσή σας με καπετάνιο, εγγυόμαστε τα ταξίδια σας στις πανέμορφες παραλίες του βόρειου Αιγαίου, με ασφάλεια και άνεση.

Φωτογραφίες

Ενδεικτικό Video

Τα σκάφη μας

Με άνετες και αναπαυτικές καμπίνες, που μπορούν να φιλοξενήσουν 6 άτομα, μαζί με άλλα 2 στο deck πάνω στο κατάστρωμα.

Με κουζίνα και μπάνιο που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη σας είτε σε λιμάνι, είτε σε αγκυροβόλιο αρόδου, για να απολαύσετε ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης.

Ένα ναυλωμένο σκάφος στην Ελλάδα δεν κοστίζει περισσότερο από μια διαμονή σε μια αίθουσα ξενοδοχείου στην ξηρά. Μπορείτε να ζήσετε τη μαγεία Αιγαίου στην πλωτή βίλα σας, να κάνετε κρουαζιέρα στα εκατοντάδες μίλια της γραφικής και χωρίς πολύ κόσμο ακτογραμμής και να δροσιστείτε με μια βουτιά σε πεντακάθαρα νερά.

Σκεφτείτε τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για να ταξιδέψετε στα νερά του Αιγαίου και στη συνέχεια να έρθετε στο Bow2Greece για την επιλογή που κανένας άλλος δεν προσφέρει.

Με τους καπετάνιους μας, με την τεράστια εμπειρία στο χώρο, στα σκάφη αναψυχής και προπάντων στις ελληνικές ακτές του Βορείου Αιγαίου, εγγυόμαστε την ασφάλεια των διακοπών σας.

Με όλα τα απαραίτητα σωστικά και μέσα που προβλέπει ο Ευρωπαϊκός κανονισμός.