Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Έχουμε προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες ναύλωσης γιοτ για πάνω από 30 ελληνικούς προορισμούς και μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να σας προσφέρουμε το καλύτερο

Πολυτελείς καμπίνες

2 καμπίνες στο σκάφος μας και 2 κουζίνες, μία μέσα στο σαλόνι και μία πάνω στο κατάστρωμα.

Επαγγελματικό πλήρωμα

Η εμπειρία μας για πάνω από 32 χρόνια στην ελληνική ιστιοπλοΐα με τον καπετάνιο μας.

30 και άνω προορισμοί

Περισσότεροι από 30 προορισμοί στο Βόρειο Αιγαίο και πολλά άλλα.

Λίγα λόγια για μας

Ξεκινήσαμε το 1986 με ένα μικρό σκάφος μήκους 20 ποδιών. Πραγματοποιήσαμε κρουαζιέρες σε όλο το Βόρειο Αιγαίο. Μετά από μερικά χρόνια, έχουμε ένα μεγαλύτερο γιοτ μήκους 28 ποδιών. Σήμερα προσφέρουμε το σκάφος μας με 38 πόδια για ναύλωση με (ή χωρίς) πλήρωμα.

απολαύστε το Ελληνικό καλοκαίρι !!!

Η πολυτέλεια και άνεση των γιοτ και των προορισμών μας σε όλο το Βόρειο Αιγαίο, εγγυάται την απόλαυση των διακοπών σας.

Πρόσφατα Νέα

Μαρ
12

Οι καλύτεροι προορισμοί στη Βόρειο Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι η κατ' εξοχήν χώρα με τα πιο πολλά νησιά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έχει μια...

Μαΐ
07

Νέο Yacht διαθέσιμο στην εταιρεία μας!

Τον Μάιο του 2017 αποκτήσαμε το νέο μηχανοκίνητο yacht μας, Sundancer 33 ποδιών, με...

Φωτογραφίες

Testimonials

Το καλύτερο ταξίδι με γιοτ που είχα εδώ και χρόνια, ο ίδιος και ένας φίλος μισθώσαμε το πακέτο σούπερ σκαφών και αποπλεύσαμε από τον Πρίνο της Θάσου. Το προσωπικό της Yacht Charter είναι επαγγελματικό και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες μου.

Μάικ Τζόουνς - Εβδομαδιαία ναύλωση

Ενοικιάσαμε το σκάφος από την Bow2Greece μαζί με καπετάνιο. Ήμασταν παρέα 6 ατόμων και περάσαμε άψογα. Ο καπετάνιος όλα τα λεφτά !!!

Νίκος Οικονομίδης - Παρέα 6 άτομα

Άψογος ο καπετάνιος που ήταν εξαιρετικός στη ναυσιπλοΐα του σκάφους, ήταν ένα μικρό θαύμα που δεν υπήρξε κανένα ατύχημα, δεδομένης της πολύ δύσκολης διαδρομής γεμάτης βράχων και ξερών που επιλέξαμε εμείς για πλεύση. Μπράβο και ανυπομονώ για την επόμενη φορά!

Maria Gold - Adventure Yacht Charter

Συνολικά ένα υπέροχο ταξίδι με σκάφος, η μόνη μου παρατυπία ήταν ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το κρύο της βραδιάς του Ιουνίου. Ευτυχώς ο καπετάνιος μας βόλεψε απ’ όλα. Την επόμενη φορά θα έρθουμε προετοιμασμένοι!

Τόνυ & Τρέισι Μπίφερ - Ενοικίαση τριημέρου

Το καλύτερο ταξίδι με γιοτ που είχα εδώ και χρόνια, ο ίδιος και ένας φίλος μισθώσαμε το πακέτο σούπερ σκαφών και αποπλεύσαμε από την Καβάλα. Το προσωπικό της Bow2Greece είναι επαγγελματικό και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες μου.

Γιώργος Βάρκας - Εβδομαδιαία ναύλωση

Ναυλώστε ένα Yacht

Ελάτε να γνωρίσετε τις ακτές του Αιγαίου. Το σκάφος μας βρίσκεται στην Καβάλα και μπορεί να πλεύσει σε προορισμούς σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και πολλά άλλα.

Μπορείτε να εξερευνήσετε με ασφάλεια και πολυτέλεια τις διάσημες παραλίες όπως: Θάσος, Λιμενάρια, Πρίνος, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος, όλοι οι προορισμοί της Χαλκιδικής, Άγιο Όρος, Σάρτη, Βουρβουρού, Κασσάνδρα και πολλά άλλα …

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα.